Skip to content →

De aftrap: mijn eerste blog

Lieve lezers, welkom op mijn eigen blogsite: HermanBluemink.nl! Je leest nu mijn allereerste blog. Nou ja blog; een korte introductie van wat je op deze pagina (in de toekomst) kunt verwachten. Wel zo handig, aangezien je deze pagina natuurlijk meteen onder je favorieten zet!

Om eerlijk te zijn heb ik nog geen vaste onderwerpen. Ik wil vooral zaken ‘bespreken’ die mij bezighouden. Logischerwijs denk ik dan in eerste instantie aan mijn grootste hobby’s: games, UFC en deephouse(/milde techno). Maar ik ga ook zeker mijn mening geven over andere onderwerpen. Zap dus niet meteen weg, laat me nog even tussen je favorieten staan aub.

Deze pagina – HermanBluemink.nl, voor ’t geval je dat was vergeten – is ook een klein naslagwerk over mezelf. Op de ‘Over Herman’-pagina lees je meer over mijn redactiecarrière. Bijvoorbeeld hoe ik mijn droombaan bereikte en hoe ik de eerste stappen zette in de online journalistiek. Een andere belangrijke pagina is de ‘Contact met Herman’-pagina. Vooral interessant voor alle mooie dames en toprecruiters die met me in contact willen komen. *kuch, kuch*

Nou, hartstikke spannend allemaal. Ik heb er heel veel zin in, hopelijk de familieleden en vrienden die dit lezen ook. O ja en de dames en recruiters natuurlijk. Ik lever binnenkort mijn echte eerste blog. Een beetje verwarrend gezien de titel van dit blog, maar deze tel ik nog niet helemaal. Tot snel!

Published in Geen categorie

One Comment

  1. Koen

    Koen

    Jemig de pemig beumink,
    Doe je leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *